Pàgines

dimecres, 11 de novembre del 2015

La nostra cançó del monstre de colors!

Des del curs passat, a classe de música es dediquen petites estonetes a practicar una cançó sobre el llibre El Monstre de colors, de l'escriptora Anna Llenas. Aquest és un llibre molt important a Infantil; per això, les mestres d'Infantil i l'especialista d'Educació Musical van decidir composar una cançó per introduir-la dins el projecte de composició musical, a nivell de centre, Canta'm un altre conte!
Fa dos cursos, els alumnes de primària van composar lletra, ritme i melodia per a set cançons sobre set llibres diferents. Totes aquestes cançons es van enregistrar en un CD: Canta'm un conte!

Dos cursos després, ens trobem enmig del segon projecte de composició: Canta'm un altre conte!, dins el qual podreu escoltar els vostres fills/es cantant aquest tema: El monstre de colors.





Durant unes setmanes, els alumnes d'infantil treballaran a fons la lletra per, més endavant, realitzar el procés d'enregistrament de les seves veus a l'aula de música. Espero que us agradi!

2 comentaris:

  1. He escoltat "El llop educat" i em faig creus que criatures tan petites ho facin tan bé…
    Supos que se'm nota molt que sóc s'àvia!!

    ResponElimina
  2. Quina il·lusió saber que al final heu tirat endavant aquesta idea i gravareu la cançó :) és fantàstic. Sou uns artistes!!! i la cançó molt polida.

    ResponElimina