Pàgines

dimecres, 17 de juny del 2015

ACABAM!

Hem arribat a finals de curs. El temps córrer que vola!
Com veis aquest trimestre hem fet una feinada. I hem après molt, tot i que és convenient seguir fent feina en aquest sentit el proper curs, ja que treballar des de l’educació emocional i la convivènciaajuda a “minvar” els conflictes entre els infants: els aprenen a autoregular-se, a gestionar les seves emocions, a relativitzar els conflictes, a ajudar els altres i estimar-se més, a valorar més les coses, a tenir una escolta més activa, a conèixer l’interior... Per tant, abordam molts aspectes del desenvolupament integral de l’infant. A més, és un moment idoni per tal que els fillet/es construeixin vincles afectius segurs i experiències positives socials més enllà de casa, com a base també d’autoconeixement.
Per fer totes les dinàmiques i activitats d’aquest trimestre ens hem documentat i a més hem fet formació. Val a dir també que ens hem recolzat amb la història de la Rateta Giberta, que setmana a setmana ens ha acompanyat de valent i ha servit de referent pels infants, ja que sempre hem partit de situacions reals i conegudes per ells i hem fomentat des d’aquí nous aprenentatges i coneixements, tot potenciant, sempre que fos possible, l’habilitat creativa.
Ha estat un plaer veure com ha evolucionat el raonament, com han assimilat els nous aprenentatges i els han posat en pràctica, com anticipaven les coses, com s’il·lusionaven amb les activitats i les portaven a terme, com participaven activament... Tot un gust.
El proper any... més i millor! 
Avui amb n'Antònia i na Mercè hem partit a jugar al Parc de s'Esplanada. Mirau quina xalada hem fet!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada